Videovandra med Kristianstadsbor

Följ med på en vandring genom Kristianstad som samtidigt är en vandring på en helt annan plats – till synes väldigt lik men ändå inte samma. Med hjälp av en film som visas på en surfplatta du får i handen leder vi dig genom en annan värld som ligger precis på samma plats som din egen. Du följer filmens väg genom staden och förundras över stora eller små skillnader mellan filmen och verkligheten runt omkring dig. Boka Medvandrare här !

Följ med på en vandring genom Kristianstad som samtidigt är en vandring på en helt annan plats – till synes väldigt lik men ändå inte samma. Med hjälp av en film som visas på en surfplatta du får i handen leder vi dig genom en annan värld som ligger precis på samma plats som din egen. Du följer filmens väg genom staden och förundras över stora eller små skillnader mellan filmen och verkligheten runt omkring dig. Boka Medvandrare här !

Bombina Bombast har skapat Walks för festivaler och scener runt om i Europa sedan 2013. Nu har de filmat en serie vandringar bara för Wanderlost.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.