Welcome to MY TABLE, IS YOUR TABLE

MY TABLE, IS YOUR TABLE


Performance Duon CoreAct inviterar publiken till deras prestationsinstallation My Table, is your table- en fest, där vi serverar tårta, kaffe och mer …
Här leker de med idén kring det privata och det offentliga rummet, uppmanar folk att delta i olika traditioner kopplade till firande, ett tal, en sång, festspel. Men i stället för det traditionella ämnet kommer samtalet att vara baserat på identitet och nationalism. Avsikten med prestationen är att skapa en situation där vi utmanar samtalet i ett offentligt rum, skapar en plats där du kan träffa främlingar och dela åsikter, önskningar och drömmar.

Du är inbjuden…

Föreställningen körs löpande, och publiken kan stanna så länge som de vill. Vi rekommenderar att du spenderar minst 30 minuter.

Föreställningen kör från klockan 14.00 och fram till 15.45 nu på Lördag den 29:e och ingen anmälan behövs det är bara att komma dit och vänta på att bli inbjuden. Ni kan också boka er på 13.00 vandringen som startar från Kanalgatan 22 i Kristianstad och som runt 14.30 lämnar er på konsthallen där ni sedan kan medverka i denna performence.

Skapas och utförs av CoreAct; Anika Barkan och Helene Kvint.

www.coreact.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.